Transaksjoner

I Weibull er vi stolte over å ha bidratt til mange kjøp og salg av virksomheter i SMB-markedet. På denne siden får en oversikt over de siste transaksjonene hvor vi har bidratt enten i kjøps- eller salgsprosessen.
14/3/2024
kjøper
Fusjon
selger
Skjervheimgruppen ASSkjervheimgruppen AS

Medu Group har kjøpt Skjervheimgruppen AS

Medu har nylig kjøpt Skjervheimgruppen, en ledende aktør i det norske markedet for utstyr til helsestasjoner. Medu Group er i dag en ledende partner og leverandør av medisinsk utstyr i Norden. Ved å innlemme Skjervheimgruppens kvalitetsprodukter og sterke renommé styrker Medu sin portefølje og markedsposisjon i Norge. Johannes Skjervheim, daglig leder og en av grunnleggerne av Skjervheimgruppen, ser frem til de mange fordelene med Medu gir, spesielt når det gjelder å realisere både eksisterende og nye muligheter.

 

Weibull var rådgiver for Skjervheimgruppen AS.

Skjervheimgruppen ASSkjervheimgruppen AS
les mer
29/1/2024
kjøper
Fusjon
selger
Østlandske RengjøringØstlandske Rengjøring

Østlandske Rengjøring har kjøpt Fortuna Renhold AS

Østlandske Rengjøring AS ble etablert i 1964, er lokalisert på Fjellhamar og leverer renholdstjenester til profesjonelle kunder i Stor-Oslo, Innlandet og Østfold. Selskapet omsetter for ca. MNOK 90.

Weibull har vært rådgiver for Østlandske Rengjøring i forbindelse med at selskapet ønsket å vokse gjennom oppkjøp av et mindre renholdsselskap. Etter å ha vært i prosess med flere aktører falt valget på Fortuna Renhold AS som holder til i Oslo. Fortuna Renhold har spesialisert seg på renhold av kontor- og næringslokaler, butikklokaler, restauranter, teaterlokaler og borettslag/boligsameier. Selskapet omsetter for i overkant av MNOK 30.

https://ostlandske-rengjoring.no/

Østlandske RengjøringØstlandske Rengjøring
les mer
10/1/2024
kjøper
Fusjon
selger
Uvdal Maskinfabrikk AS (UMF)Uvdal Maskinfabrikk AS (UMF)

Uvdal Maskinfabrikk er solgt til Norwegian Universal Technology AS

https://www.metalsupply.no/article/view/1071680/ny_storeier_inn_i_uvdal_maskinfabrikk

Uvdal Maskinfabrikk AS (UMF) har i mer enn 40 år utviklet seg til å bli en solid og pålitelig leverandør av komplekse mekaniske deler og systemer til kunder innen olje/subsea, forsvar og landbasert industri. Selskapet holder til i Nore og Uvdal kommune og har en avansert maskineringspark. Selskapet tilbyr design, konstruksjon, maskinering, sveising, montering, testing og dokumentasjon. UMF har en solid fagkompetanse, en stabil bemanning på i underkant av 60 ansatte og er den del av det sterke fagmiljøet rundt Kongsberg-regionen. Selskapet får i 2023 en omsetning på ca. MNOK 100 med et solid resultat.

Gründer og eier av holdingselskapet Arve G Flatin AS ønsket en ny industriell eier i UMF som kunne tilføre kompetanse og nye markedsmuligheter. Norwegian Universal Technology (NUT) overtok som eier i desember 2023. NUT er 100 % eiet av Geir Egil Østebøvik som har bygget opp en gruppe av selskaper med mer enn 400 ansatte og en total omsetning på ca. MNOK 900, med hovedsete i Aksdal ved Haugesund. Disse selskapene, herunder Imenco AS, opererer på en rekke markedsområder: olje/offshore, fornybar energi, fiskeoppdrett, forsvar og landbasert industri. Målsettingen er å øke omsetningen i UMF betydelig de neste årene ved bl.a. tilføring av oppdrag fra ny eier og felles utvikling av markeder fremover.

Weibull AS var rådgiver for Uvdal Maskinfabrikk AS

Uvdal Maskinfabrikk AS (UMF)Uvdal Maskinfabrikk AS (UMF)
les mer
6/12/2023
kjøper
Fusjon
selger
Elman blir en del av Konstel Elman blir en del av Konstel

Elman har blitt en del av Konstel

Elman ble etablert i 2008 og har i dag 5 operative selskaper med til sammen ni avdelinger i Trøndelag.

Weibull har vært rådgiver i prosessen.

Følg linken og les mer

https://www.konstel.no/elman-blir-en-del-av-konstel/

Elman blir en del av Konstel Elman blir en del av Konstel
les mer
9/11/2023
kjøper
Fusjon
selger
BlueXBlueX

Styrket reiseopplevelse med 6.Sans og BlueX

6.Sans, en del av Nordens fremste eventbyrå LIWLIG, har kjøpt BlueX AS – et ledende selskap innen gruppereiser og firmaturer. Dette oppkjøpet utvider 6.Sans sitt tilbud, og er entusiastiske for å integrere BlueXs ekspertise og erfaring inn i 6.Sans-familien. Sammen er de nå klare til å levere enda bedre og mer omfattende løsninger til deres kunder. Med en kombinert omsetning på ca 200 MNOK i 2024 og en samlet stab på 35 høytkompetente fagfolk, er 6.Sans bedre rustet enn noen gang til å skape enestående reiseopplevelser for bedrifter i Norge.

Weibull var rådgiver for BlueX AS.

 

https://www.bluex.no/6sans-nye-eiere

BlueXBlueX
les mer
27/9/2023
kjøper
Fusjon
selger
Hår1 kjedenHår1 kjeden
Hår1 kjeden AS solgt til Carl Hall & Lars-Ivar Ødegaard

Hår1. Kjeden AS er Norges største fagkjede for frisører, etablert i 2005 av Paul Redisch Thorsen, med formål om å etablere et lønnsomt samarbeid mellom frittstående frisørsalonger i Norge. Selskapet er nå solgt til Carl Hall og Lars-Ivar Ødegaard. Eierskiftet markerer starten på en ny og spennende epoke for virksomheten, med fornyet stabilitet og trygghet, og en langsiktig utvikling av både selskapet, dets medlemmer og frisøryrket.

 

Weibull var rådgiver for Hår1. Kjeden AS

Hår1 kjedenHår1 kjeden
les mer
23/8/2023
kjøper
Fusjon
selger
Geitanger Bygg AS er solgt til ByggmakkerGeitanger Bygg AS er solgt til Byggmakker

Geitanger Bygg solgt til Byggmakker

Geitanger Bygg er et familieeid selskap etablert i Bergen i 1989, som i dag holder til på Midtun i Fana med 30 ansatte.. De er svært fornøyd med at valget falt på Byggmakker. De har en strategi og driftsmodell som passer svært godt inn i vår organisasjon, og vi ser fram til å bli en del av Byggmakker-familien. Vi er sikre på at våre profesjonelle og forbrukerkunder vil bli betjent på en enda bedre og mer profesjonell måte i vårt nye hjem, sier Frode Søfteland i Geitanger Bygg AS.

Byggmakker eies av der finske konsernet Kesko, som også eier Onninen i Norge. I regionen har allerede Byggmakker varehus på Gravdal, samt Byggmakker kjøkkensenteret på Minde.

Weibull var rådgiver for Geitanger Bygg AS

For mer informasjon se link til publisering på Byggmakker sine sider:

Byggmakker

Geitanger Bygg AS er solgt til ByggmakkerGeitanger Bygg AS er solgt til Byggmakker
les mer
21/6/2023
kjøper
Fusjon
selger
Intec har ervervet Zenisk ASIntec har ervervet Zenisk AS

Juni 21, 2023.

Intec har ervervet Zenisk AS

Denne transaksjonen er starten på en større satsning på Lysdesign innen Intec. Intec er Instalcos varemerke for rådgivervirksomheten deres i Norden.

Zenisk AS er første erverv i denne satsningen til Intec. Zenisk AS er anerkjent innen sitt fagområde, og har vunnet flere priser innen lysdesign.

Weibull var rådgiver for Zenisk AS.

For mere informasjon se Link til publiseringer på Intec sine sider og Bygg.no:

INTEC Kjøper Zenisk

INTEC kjøper lysdesignselskapet Zenisk AS • Byggeindustrien

Intec har ervervet Zenisk ASIntec har ervervet Zenisk AS
les mer
19/12/2022
kjøper
Fusjon
selger
Tangen Logistics AS får internasjonal eier; Link LogisticsTangen Logistics AS får internasjonal eier; Link Logistics

Tangen Logistics AS får internasjonal eier; Link Logistics

Pressemelding på Link Logistics sine sider

Link Logistics AS, som er en del av Link Logistics-konsernet og er eiet av Private Equity-selskapet Polaris, kjøper Tangen Logistics AS i Porsgrunn.

Tangen Logistics er et spedisjonsfirma med over 20 års drifts- og bransjeerfaring. Selskapet organiserer vei-, fly- og sjøtransport for bedrifter som driver omfattende eksport- og importvirksomhet. Tangen Logistics håndterer frakt over hele verden med Europa og Asia som de viktigste områdene.

Link Logistics er en stor internasjonal logistikkaktør med hovedkontor i Danmark og kontorer i Sverige, Norge og USA. Link Logistics vil gjennom kjøpet av Tangen Logistics kunne tilby kundene raskere og mer effektiv toll- og grensebehandling, samt bedre veitransporttjenester som gjør at selskapet er på linje med markedsledere innen norsk transport.

Weibull var rådgiver for Tangen Logistics AS.

Tangen Logistics AS får internasjonal eier; Link LogisticsTangen Logistics AS får internasjonal eier; Link Logistics
les mer
7/12/2022
kjøper
Fusjon
selger
Bakke El-Installasjon utvikles videre med InstalcoBakke El-Installasjon utvikles videre med Instalco

Bakke El-Installasjon utvikles videre med Instalco

Selskapet holder til på Gjøvik og leverer komplette elektroinstallasjoner både mot offentlig og privat sektor.

Denne pressemeldingen er publisert på det svenske Instalco sin sider:

Svensk pressementing på Instalco.se sine sider.

Bakke El-Installasjon utvikles videre med InstalcoBakke El-Installasjon utvikles videre med Instalco
les mer
1/12/2022
kjøper
Fusjon
selger
1881 Group AS kjøper Hjemmesidehuset AS1881 Group AS kjøper Hjemmesidehuset AS

1881 Group AS kjøper Hjemmesidehuset AS

1881 Group tilbyr Norges mest effektive og enkle digitale tjenester for opplysningstjenester, synlighet, nettsider og markedsføring. Idium, som er en del av 1881 Group, er en ledende aktør på nettsider til Bedrifts-Norge. Gjennom kjøp av Hjemmesidehuset AS styrker Idium sin posisjon som den største leverandøren på nettsider til bedrifter i Norge.  

Om 1881 Group AS

1881 Group AS (1881group.no) består av Digitale Medier 1881 AS, Opplysningen 1881 AS, og Idium 1881 AS, Tjenestetorget AS, Tjenestetorget Finans AS, Tjenestetorvet DK, Anbudstorget AS og nå Hjemmesidehuset AS. Digitale Medier 1881 representerer den digitale satsningen til merkevaren Opplysningen 1881, og har tjenester tilgjengelig på 1881.no og via API. I tillegg har selskapet nettsteder som eiendomspriser.no, blomster.no og regnskapstall.no. Opplysningen 1881 AS ivaretar de brukerfinansierte tjenestene gjennom å ringe 1881, SMS og Mobilsøk appen. Gjennom Idium 1881 AS tilbys nettsider og andre tjenester som øker bedriftenes synlighet på nett. Tjenestetorget AS har spesialisert seg på å utvikle digitale prissammenlikningstjenester som skal sikre forbrukere gode vilkår og priser og bedrifter nye kunder. Gjennom datterselskapene Tjenestetorget Finans AS, Anbudstorget.no AS og Tjenestetorvet ApS drives nettjenestene tjenestetorget.no, tfinans.no, anbudstorget.no og tjenestetorvet.dk. Utover det norske markedet er selskapet også til stede i Danmark. 1881 Group AS omsatte i 2021 for ca. 400 MNOK, og oppnådde et driftsresultat på ca. 100 MNOK. Totalt på sine digitale flater har selskapet i snitt ca. 1,8 millioner unike ukentlige brukere. Kundebasen er på ca. 30.000 bedrifter. 1881 Group AS eies av Kistefos AS.

Om Hjemmesidehuset AS

Hjemmesidehuset AS ble etablert i  2016 med formål om å lage enkle og moderne nettsider til SMB markedet, til lav kost.  Selskapet leverer hjemmesider til mer enn 2500 bedrifter, noe som gjør Hjemmesidehuset til en av Norges største leverandører av hjemmesider til næringslivet. De ansatte har flere års erfaring innen digital markedsføring og rådgiving, og bruker sin kompetanse til å hjelpe de som ønsker å presenteres på en proff og ryddig måte på internett. I tillegg til produksjon av nettsider, tilbyr selskapet digitale tjenester som design av logoer, flyveblader/flyers etc. Teamet består av kreative og nytenkende medarbeidere, og sitt største fokusområder er høykundetilfredshet og kvalitet i alle ledd.

Selskapet består av 18 ansatte og vil i 2022 omsette for ca  18 millioner kroner. Selskapet holder til  i Ski og har frem til oppkjøpet av 1881 Group vært eid og drevet av Mikael Makipera Vike, Tor Høieggen og Sindre Aarsæther.

Weibull har vært rådgiver for Hjemmesidehuset

1881 Group AS kjøper Hjemmesidehuset AS1881 Group AS kjøper Hjemmesidehuset AS
les mer
30/11/2022
kjøper
Fusjon
selger
TermoRens AS er solgt til Armaturjonsson som eies av ErnströmgruppenTermoRens AS er solgt til Armaturjonsson som eies av Ernströmgruppen

TermoRens AS er solgt til Armaturjonsson som eies av Ernströmgruppen

TermoRens AS leverer unike renseprodukter for lukkede vannsystem og for overflatebehandling. Renseproduktene er biologisk nedbrytbare og uten giftstoffer. Rensevæsken fjerner belegg i rør som bidrar til å forlenge levetid og gjenvinner maksimal yteevne i utstyr som varmevekslere, varme- og kjøleanlegg etc.

Videre har TermoRens tatt frem et system for fjerning av legionellabakterier og andre bakterier i vannanlegg i alle typer bygg. Selskapets system er basert på anodisk oksydasjon som ikke krever noen tilsetting av tungmetaller eller kjemikalier og som beskrives i FHIs veileder for bekjempelse av legionella.

TermoRens vokste betydelig i omsetning og resultat i 2021, og nærmer seg kr 18 mill. i omsetning i inneværende år. TermoRens ønsket en ny strategisk eier som kunne bidra til ytterligere vekst både i Norge og internasjonalt.

Armaturjonsson AS har vært over 50 år i Norge og hadde en omsetning på kr 380 mill. i 2021. Selskapet er ledende i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen.

Ernströmgruppen er et svensk konsern som eier en rekke gründerdrevne nisjebedrifter med utviklingspotensial. Gjennom å fokusere på bærekraft, innovasjon og digitalisering, skaper konsernet langsiktig konkurransekraftige virksomheter. Ervervelsen av TermoRens gir økt bidrag fra Ernströmgruppen til FNs bærekraftsmål om tilgang til rent vann for alle.

Weibull var rådgiver for TermoRens AS.

TermoRens AS er solgt til Armaturjonsson som eies av ErnströmgruppenTermoRens AS er solgt til Armaturjonsson som eies av Ernströmgruppen
les mer
22/11/2022
kjøper
Fusjon
selger
Norgeshus Oppdal Bygg får nye eiereNorgeshus Oppdal Bygg får nye eiere

Norgeshus Oppdal Bygg får nye eiere

Et nyetablert holdingselskap, OB Gruppen AS, har kjøpt samtlige aksjer i Norgeshus Oppdal Bygg. Bak holdingselskapet står interessenter fra Oppdal; Tradisjonsmur AS ved Steffen Mellemseter og Hans Ola Vognild samt Åsmund Mellemsæter også kjent som eier og styreleder i regnskapsfirmaet Admento.

De 4 selgerne er alle ansatt i Norgeshus Oppdal Bygg og de vil fortsette sitt arbeid i selskapet. Stig Fjellstad, driftsansvarlig i selskapet, sier de er godt fornøyde med at de har funnet en lokal kjøper etter at en rekke interessenter hadde meldt sin interesse for å se nærmere på selskapet. Norgeshus Oppdal Bygg er den ledende entreprenør for boliger i Oppdal foruten at de også er aktive på hyttemarkedet. Selskapet hadde i 2021 en omsetning på 76 mill kroner og har 25 ansatte.

Åsmund Mellemsæter legger vekt på at de vil videreføre den gode driften i selskapet og at dette vil være viktig når man nå går inn i mer krevende tider.

Weibull AS har vært rådgivere for selgerne.

Norgeshus Oppdal Bygg får nye eiereNorgeshus Oppdal Bygg får nye eiere
les mer
8/11/2022
kjøper
Fusjon
selger
Lomundal-konsernet har kjøpt Øverland Transport ASLomundal-konsernet har kjøpt Øverland Transport AS

Lomundal-konsernet har kjøpt Øverland Transport AS

Det familieeide selskapet Lomundal Transport AS, som holder til på Kyrksæterøra i Trøndelag, er spesialister på transport av gods og varer, og tilbyr både langtransport og lokal distribusjon. Lomundal Transport tilbyr transport av farlig gods på tankbil gjennom sitt heleide datterselskap, Gas Trans Hemne AS, som kjører naturgass og biogass.

For å styrke satsingen innen transport av flytende gass og farlig gods, har Lomundal Transport kjøpt Øverland Transport AS på Rjukan i Telemark, som har Nippon Gases som sin hovedkunde.

Se artikkel på Lomundal sin hjemmeside.

I 2021 hadde Lomundal Transport en omsetning på kr 57 mill. og Øverland Transport en omsetning på kr 47 mill.

Lomundal Transport ser på kjøp av Øverland Transport som viktig for å styrke aktiviteten innen transport av flytende gass. Daglig leder for Lomundal Transport og Gas Trans Hemne, Bjørnar Lomundal, overtar som daglig leder i Øverland Transport også.

Lomundal-konsernet har kjøpt Øverland Transport ASLomundal-konsernet har kjøpt Øverland Transport AS
les mer
7/10/2022
kjøper
Fusjon
selger
NCC Industry AS selger Gjølme Pukkverk til Tverås Maskin & Transport ASNCC Industry AS selger Gjølme Pukkverk til Tverås Maskin & Transport AS

NCC Industry AS selger Gjølme Pukkverk til Tverås Maskin & Transport AS

NCC Industry AS har med virkning fra 30.09.2022 overdratt rettighetene til drift av Gjølme Pukkverk og Garberg Grustak i Orkland kommune til Gjølme Pukkverk AS.

Det nyetablerte selskapet Gjølme Pukkverk AS er søsterselskap til Tverås Maskin & Transport AS. Virksomheten i Orkland inngår i Tverås Maskin & Transport AS sin øvrige virksomhet. Som en del av transaksjonen inngår anleggsmaskinene, det store knuseverket på Gjølme samt de ansatte i virksomheten. 

Weibull AS har vært rådgiver for NCC Industry AS 

Om NCC:

NCC er et nordisk bygg- og anleggsselskap som opererer i hele verdikjeden. Selskapet utvikler næringseiendommer og byggerboliger, kontorer, industribygg og offentlige bygninger, veier og anlegg samt annen infrastruktur.

https://www.ncc.no

Om Tverås Maskin & Transport AS:

Selskapet har hovedkontor med eget verksted på Sutterøy Industriområde i Stjørdal. Selskapet jobber hovedsakelig i Midt-Norge, men tar oppdrag rundt om i landet. Selskapet tilbyr alle typer generelle tjenester innen anlegg, transport og bergverk. 

https://tveraas.no

NCC Industry AS selger Gjølme Pukkverk til Tverås Maskin & Transport ASNCC Industry AS selger Gjølme Pukkverk til Tverås Maskin & Transport AS
les mer
14/9/2022
kjøper
Fusjon
selger
Instalco styrker seg i Midt-NorgeInstalco styrker seg i Midt-Norge

Instalco kjøper URD Klima Oppdal AS og URD Klima Service Oppdal AS og styrker dermed sin posisjon i Midt-Norge. Begge selskapene jobber innenfor ventilasjon, varme og kjøling.

URD Klima-selskapene, som holder til i Oppdal, har til sammen 28 ansatte og omsetter for ca 45 millioner.

- Oppkjøpet av URD Klima-selskapene er strategisk viktig for oss da vi styrker vår posisjon i Trøndelag, Innlandet og Møre og Romsdal som er et område med store muligheter for oss, sier Roger Aksnes, forretningsområdesjef Instalco Norge.

Se artikkel på Instalco sine hjemmesider.

URD Klima-selskapene ligger geografisk plassert slik at et tett samarbeid med Instalcoselskapene Teknisk Ventilasjon i Trondheim og Haug og Ruud VVS på Lillehammer vil bli naturlig.

URD Klima Oppdal ble etablert i 1999 og utfører prosjektering og installasjon av varme-, ventilasjon-, og kjølesystemer. Søsterselskapet URD Klima Service Oppdal utfører service og vedlikehold av varmepumper, ventilasjon-, og kjølesystemer.

- Vi gleder oss til å bli en del av Instalco med de mulighetene som det medfører innen gruppen og det ekspansive forretningsområdet i Norge, sier Ivar Snøve, grunnlegger av URD Klima-selskapene i Oppdal.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i URD Klima Oppdal AS og URDKlima Service Oppdal AS med overtakelse 14. September 2022.

Instalco styrker seg i Midt-NorgeInstalco styrker seg i Midt-Norge
les mer
29/8/2022
kjøper
Fusjon
selger
Axxelerator Capital - oppkjøp av Rygge VarebilinnredningAxxelerator Capital - oppkjøp av Rygge Varebilinnredning

Axxelerator Capital - oppkjøp av Rygge Varebilinnredning

Axxelerator Capital har kjøpt 80 prosent av aksjene i Rygge Varebilinnredning. Daglig leder Jan Erik Jensen fortsetter som eier med 20 prosent.

Rygge Varebilinnredning ble etablert i 2008, og er en ledende aktør i Norge innen ombygging og tilpassing av minibuss, skapbil, planbil og varebilløsninger, samt spesialutstyr til service- og håndverksbiler. Selskapet holder til i Råde, og leverte en omsetning på 58 millioner kroner i 2021. Sterk etterspørsel etter driftsøkonomiske og miljøvennlige løsninger skaper økt etterspørsel, og Rygge Varebilinnredning er langt fremme på å tilby «grønne» løsninger.

Axxelerator er et norsk aksjeselskap som investerer i robuste mellomstore bedrifter. Selskapet ble etablert våren 2021 av et team med lang erfaring i å bygge selvstendige selskaper gjennom fokus på kontinuerlig forbedring og langsiktig verdiutvikling.

Artikkel i Finansavisen 25.08.22 (krever innlogging for å lese hele artikkelen)

Axxelerator Capital - oppkjøp av Rygge VarebilinnredningAxxelerator Capital - oppkjøp av Rygge Varebilinnredning
les mer
25/8/2022
kjøper
Fusjon
selger
Credo Partners investerer i Q-LightCredo Partners investerer i Q-Light

Credo Partners investerer i Q-Light.

Q-Light er et heleid norsk firma, bestående av genuint interesserte medarbeidere med meget høy kompetanse og lang erfaring innenfor elektrobransjen. Q-Light AS ble etablert i 2012, med hovedkontor og lager i Kristiansand.

Q-Light er et raskt voksende selskap i et attraktivt norskbelysningsmarked, som i 2021 også utviklet en markedsledende posisjon i markedet for elbillader (EV). Våren 2022 lanserte selskapet sin nyutviklede elbillader. Alle Q-Lights produkter er designet og utviklet med den elektriske installatøren i tankene, og produktene gjenkjennes av praktisk installasjon, tiltalende design, høy kvalitet og modulbasert tilbud, alt til en fornuftig pris. Credo inngikk et samarbeid med gründerne/ledelsen med mål om å bygge en tydelig vekstposisjon i det norske belysningssegmentet, og utnytte mulighetene innen e-mobilitet.

Credo Partners investerer i Q-LightCredo Partners investerer i Q-Light
les mer
25/8/2022
kjøper
Fusjon
selger
Resani AS kjøper gjennom Krisko Holding AS Krisko Norge AS av Krisko Eiendom ASResani AS kjøper gjennom Krisko Holding AS Krisko Norge AS av Krisko Eiendom AS

Resani AS kjøper gjennom Krisko Holding AS, Krisko Norge AS og Krisko Eiendom AS.

Krisko Norge AS produserer og markedsfører KRISKO Hygienesystem. Miljøvennlige nisjeprodukter innen hygiene og vedlikehold. Salget er rettet mot offentlig- og privat sektor i hele landet. Selskapet har vært på det norske marked siden 1987.

Krisko Norge representerer GOJO Industries som har vært på markedet siden 1946. GOJO er verdensledende produsent innen berøringsfrie og manuelle dispensere for håndhygiene. GOJO utvikler og produserer et bredt spekter innen hånddesinfeksjon som markedsføres under varemerket PURELL®. I tillegg et bredt spekter innen håndsåpe, dusjsåpe, håndrens og håndkrem som markedsføres under varemerket GOJO®.

Resani AS kjøper gjennom Krisko Holding AS Krisko Norge AS av Krisko Eiendom ASResani AS kjøper gjennom Krisko Holding AS Krisko Norge AS av Krisko Eiendom AS
les mer
18/8/2022
kjøper
Fusjon
selger
Mediq Norge har kjøpt Skintech ASMediq Norge har kjøpt Skintech AS

Mediq Norge har kjøpt Skintech AS.

Mediq Norge, en ledende leverandør av produkter og tjenester innen medisinsk-teknisk utstyr og medisinsk forbruksmateriell i Norge, har kjøpt Skintech AS. Skintech AS er en veletablert aktør i det norske markedet, som spesialiserer seg på avanserte medisinsk-estetiske apparater, samt kirurgisk utstyr og tilbehør.

Oppkjøpet av Skintech AS vil utvide Mediqs eksisterende produktportefølje og styrke Mediqs rolle som en ledende aktør i den europeiske helsesektoren.

Mediq Norge har kjøpt Skintech ASMediq Norge har kjøpt Skintech AS
les mer
Se alle transaksjoner