1. Hva er personvernerklæring?

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifisert eller identifiserbar person som for eksempel navn, adresse, fødselsdato og/eller e-postadresse. Slike opplysninger kan være nødvendig for oss å behandle for at vi skal kunne betjene deg som kunde eller komme med tilbud eller prisantydning.

Vi behandler personopplysninger som er nødvendig for å tilby våre kunder Weibull sine tjenester. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, men uten nødvendige personopplysninger vil vi ikke kunne utarbeide tilbud eller prisantydninger.

Weibull behandler personopplysninger i overensstemmelse med gjeldende personvernregelverk. Personvernet ditt er viktig for oss, og vi har stort fokus på å sørge for at personopplysningene dine blir behandlet etter prinsippene om konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og robusthet.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke anbefales å sende sensitive personopplysninger ved bruk av e-post, uten at innholdet er kryptert.

2. Informasjonen vi samler inn

2.1 Personlig informasjon

Du kan gjerne besøke nettsiden vår uten å oppgi noen informasjon om deg selv. Dersom du ønsker å benytte deg av ressursene vi tilbyr på nettsiden vår (kontaktskjema) bruker vi skjemaer for å samle informasjon slik svare deg og tilpasse den videre kommunikasjonen.

Vi samler den informasjonen du selv oppgir i skjemaet. Du må også aktivt oppgi samtykke for at vi skal kunne sende deg mer informasjon, så du vil ikke bli kontaktet uten at vi får din tillatelse.

2.2 Cookies

Dette er informasjon om maskinen din som IP-adresse, geografisk område, hvilken nettleser som er brukt, hvilken kilde besøket kom fra (organisk søk, direkte trafikk etc.), hvor lenge du har vært på siden og hvilke sider du var innom. Denne informasjon samles inn gjennom bruk av cookies. Når du går inn på nettsiden vår blir du bedt om å akseptere vår bruk av cookies for å fortsette å bruke siden.

3. Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn

3.1 Formål med lagring

Formålet med innsamlingen kan være: a) å forbedre opplevelsen din når du bruker nettsiden vår; b) å tilpasse kommunikasjonen vi sender deg på e-post etter at du har fylt ut et skjema på nettsiden vår; c) sende deg informasjon relatert til din bransje eller interesse

3.2 Lagringslengde

Informasjonen forblir lagret i på ubestemt tid, eller til du ber oss om å slette informasjonen din. Det kan du enkelt gjøre her ved å benytte skjemaet nedenunder.

3.3 Eksterne nettsider

Nettsiden vår lenker til andre nettsider for ytterligere informasjon på enkelte områder. Vi kontrollerer ikke, og er ikke ansvarlige for, hvordan disse nettsidene samler og bruker informasjon. Denne personvernerklæringen er kun gjeldende for vårt domene (weibull.no).

4. Samtykke

Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Et slikt samtykke ber vi om i skjemaene vi bruker dersom du ønsker å ta kontakt via skjema. Dette samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake ved å benytte seg av skjemaet nedenunder.

5. Retten til innsyn, sletting og klage

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg eller be om sletting av all informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene kan du ta kontakt gjennom skjemaet nedenunder.

Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO.

Skjema

Tusen takk, skjemaet har blitt sendt
Åjsann, det skjedde noe galt. Om feilen fortsetter kan du kontakte aktivror@aktivror.no