Hva er bedriften din verd? Juridiske, finansielle og kommersielle forhold påvirker verdien - Frokostseminar i Stavanger 7. mai 2020

Frokostseminar

sted ikon
Stavanger
sted ikon
7/5/20
sted ikon
08:30 - 10:30

Weibull AS og Advokatfirmaet Torstrup AS har gleden av å invitere til seminar hvor vi belyser sentrale temaer i forbindelse med salg av virksomheter. Selskapsverdi er det overordnede temaet og hvordan interne og eksterne forhold kan påvirke verdien.

Seminaret tar for seg grunnleggende prinsipper for å komme frem til selskapsverdi - verdiskapning, risiko, benchmarking, markedsdata og statistikk. Vi setter søkelyset spesielt på hvordan risiko knyttet til bedriftens avtaleforhold kan påvirke selskapsverdien ved salg. Seminaret tar også for seg juridiske forhold knyttet til selve salgsprosessen.

Vi gir både praktiske, kommersielle og juridiske råd basert på erfaringer fra hundrevis av bedriftssalg. Deltagerne oppmuntres til å stille spørsmål.

Foredragsholderne er seniorpartner/styreleder Tomm Amundsen fra Weibull AS og advokat Christian Tunge i Advokatfirmaet Torstrup AS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet til høyre og trykk "send". Frokost serveres fra kl 08.00. Seminaret er gratis.

Velkommen!

Dato: 7. mai kl 08.30-10.30. Frokost serveres fra kl 08.00.
Sted: Clarion Hotel Stavanger, Arne Rettedals gate 14, 4008 Stavanger (se her)

Meld deg på

Tusen takk!
Åjsann, det skjedde noe galt. Prøv igjen.