Hva er bedriften din verd? Juridiske, finansielle og kommersielle forhold påvirker verdien - Frokostseminar i Stavanger 26. november 2020

Frokostseminar

sted ikon
Stavanger
sted ikon
26/11/20
sted ikon
08:30 - 10:30

Weibull AS har gleden av å invitere til seminar hvor vi belyser sentrale temaer i forbindelse med salg av virksomheter. Selskapsverdi er det overordnede temaet og hvordan interne og eksterne forhold kan påvirke verdien. Vi har også med foredragsholder fra Advokatfirmaet Thommessen AS.

Seminaret ivaretar smitteverntiltakene som er anbefalt av Helsedirektoratet.

Seminaret tar for seg grunnleggende prinsipper for å komme frem til selskapsverdi - verdiskapning, risiko, benchmarking, markedsdata og statistikk. Vi setter søkelyset spesielt på hvordan risiko knyttet til bedriftens avtaleforhold kan påvirke selskapsverdien ved salg. Seminaret tar også for seg juridiske forhold knyttet til selve salgsprosessen.

Vi gir både praktiske, kommersielle og juridiske råd basert på erfaringer fra hundrevis av bedriftssalg. Deltagerne oppmuntres til å stille spørsmål.

Foredragsholderne er seniorpartner/styreleder Tomm Amundsen fra Weibull AS og partner Thomas Abrahamsen i Advokatfirmaet Thommessen AS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet til høyre og trykk "send". Frokost serveres fra kl 08.00. Seminaret er gratis. Myndighetenes smitteverntiltak innebærer at vi må begrense antall deltagere. Meld deg derfor på raskt dersom du prioriterer å delta på dette seminaret.

Velkommen!

Dato: 26. november kl 08.30-10.30. Frokost serveres fra kl 08.00.
Sted: I lokalene til Advokatfirmaet Thommessen AS, Kirkegata 2, 4006 Stavanger (se her)

Meld deg på

Tusen takk!
Åjsann, det skjedde noe galt. Prøv igjen.