SEMINARET ER UTSATT INNTIL VIDERE - Hva er bedriften din verd? Juridiske, finansielle og kommersielle forhold påvirker verdien - Frokostseminar i Fredrikstad 15. april 2020

Frokostseminar

sted ikon
Fredrikstad
sted ikon
15/4/20
sted ikon
08:30 - 10:30

Weibull AS og Advokatfirmaet Ytterbøl & Co har gleden av å invitere til seminar hvor vi belyser sentrale temaer i forbindelse med salg av virksomheter. Selskapsverdi er det overordnede temaet og hvordan interne og eksterne forhold kan påvirke verdien.

Seminaret tar for seg grunnleggende prinsipper for å komme frem til selskapsverdi - verdiskapning, risiko, benchmarking, markedsdata og statistikk. Vi setter søkelyset spesielt på hvordan risiko knyttet til bedriftens avtaleforhold kan påvirke selskapsverdien ved salg. Seminaret tar også for seg juridiske forhold knyttet til selve salgsprosessen.

Vi gir både praktiske, kommersielle og juridiske råd basert på erfaringer fra hundrevis av bedriftssalg. Deltagerne oppmuntres til å stille spørsmål.

Foredragsholderne er seniorpartner/styreleder Tomm Amundsen fra Weibull AS og advokat og partner Petter Koren i Advokatfirmaet Ytterbøl & Co.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet til høyre og trykk "send". Frokost serveres fra kl 08.00. Seminaret er gratis.

Velkommen!

Dato: 15. april kl 08.30-10.30. Frokost serveres fra kl 08.00.
Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2, 1607 Fredrikstad (her)

Meld deg på

Tusen takk!
Åjsann, det skjedde noe galt. Prøv igjen.