Ekstra frokostseminar i Oslo 11. mars pga stor pågang - Hva er bedriften din verd? Juridiske, finansielle og kommersielle forhold påvirker verdien

Oslo
11/3/20
08:30 - 10:30

Vi hadde et frokostseminar i Oslo 12. februar som var så populært at vi ikke klarte å få plass til alle de påmeldte. Av den grunn velger vi å avholde nok et frokostseminar med samme sted, tittel og foredragsholdere. Meld deg på i dag.

Weibull AS og Ro Sommernes Advokatfirma har gleden av å invitere til seminar hvor vi belyser sentrale temaer i forbindelse med salg av virksomheter. Selskapsverdi er det overordnede temaet og hvordan interne og eksterne forhold kan påvirke verdien.

Seminaret tar for seg grunnleggende prinsipper for å komme frem til selskapsverdi - verdiskapning, risiko, benchmarking, markedsdata og statistikk. Vi setter søkelyset spesielt på hvordan risiko knyttet til bedriftens avtaleforhold kan påvirke selskapsverdien ved salg. Seminaret tar også for seg juridiske forhold knyttet til selve salgsprosessen.

Vi gir både praktiske, kommersielle og juridiske råd basert på erfaringer fra hundrevis av bedriftssalg. Deltagerne oppmuntres til å stille spørsmål.

Foredragsholderne er seniorpartner/styreleder Tomm Amundsen fra Weibull AS og advokat Henrik Hareide Nilsen i Ro Sommernes Advokatfirma.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet til høyre og trykk "send". Frokost serveres fra kl 08.00. Seminaret er gratis.

Velkommen!

Dato: 11. mars kl 08.30-10.30. Frokost serveres fra kl 08.00.
Sted: I lokalene til Weibull AS, Bestumstubben 11, 0281 Oslo (se her)

Meld deg på

Tusen takk!
Åjsann, det skjedde noe galt. Prøv igjen.